Такси Федерация

Безплатно

Такси
такси портал

Translation

Такси брояч

Какви са таксиметровите автомобили в България - стари или негодни, а може би ...?
На този въпрос, най-правилният отговор е и двете? Каква е причината за това състояние на автомобилите е съществения въпрос? Кой има интерес това да продължава вече 25години? Отговорите в такси портал BG TAXI.EU ... следва продължение
 
ЦЕНА НА ТАКСИ ЗА КМ ПРОБЕГ В СОФИЯ

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ ТАКСИМЕТРОВИ ВОДАЧИ И ПРЕВОЗВАЧИ,

в последните 3-4 години една от  водещите теми на средствата за масова информация е цената на таксиметровата услуга в София. Много бяха тези които се упражняваха върху цената на таксиметровата услуга. В последните дни и набеденото за Министърче на транспорта се изяви като компетентен и хвърли в публичното пространство една максимално пределна цена за км пробег в София- 1,30 лв. за км. Как е получил тази цена, кой му я е представил, ще си остане загадка за обществото. Нито един обаче не си зададе въпросите:

               1. Таксиметровата услуга има ли себестойност?

               2. Каква е себестойността на тази услуга в София?

         НФТВБ е наясно за причините, поради които тези въпроси се избягват от всички. НФТВБ си дава сметка, че тези неудобни въпроси ще разкрият една горчива истина. Те ще покажат на Обществото, че през всичките тези години потребителите са били лъгани и мамени по най-долнопробни начини, само и само автомобилите на Министъра на транспорта да могат да съществуват на пазара. Вече няма никакво съмнение, че държавни чиновници си имат таксиметрова компания, водачите на която са обучени да лъжат и мамят потребителите и да укриват доходи, да не плащат данъци и осигуровки. Естествено, за водачите са трохите а за Министъра на транспорта и неговите протежета са стотиците милиона лв. За такива суми си заслужава клетия потребител на таксиметрова услуга да бъде лъган, мамен, ограбван, унижаван и т.н. Вожда на тази организирана престъпна банда е министърчето, и той не спира  да се чувства недосегаем. За този плазмодий "конфликт на интереси" не съществува. Но наближава денят в който тази измет ще трябва  да покаже, може ли да плува във водите на беззаконието!!! 

НА САЙТА   BG TAXI. EU E ПУБЛИКУВАНО СТАНОВИЩЕ С ИЗЧИСЛЕНА СЕБЕСТОЙНОСТ НА ЦЕНАТА ЗА КМ ПРОБЕГ В СОФИЯ.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ   

 
Таксиметровите водачи- вечни заложници и роби

                 УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ ТАКСИМЕТРОВИ ВОДАЧИ И ПРЕВОЗВАЧИ,

за пореден път ние станахме заложници на политическата мафия. За пореден път изметта за която гласувате Ви отреди мястото на роби, заложници на корпоративни интереси и на политическата мафия. За огромно съжаление, поговорката " Уважавай себе си, за да те уважават другите " е безспорна истина, и след като сами не уважаваме себе си, не бива да очакваме и другите да ни уважават. Защо е това предизвестие? Защото уважаеми колеги, докато Вие се мъчите по 12-14ч. на ден да заработите някакви мизерни средства за физическото Ви оцеляване, неадекватното субектче набедено за Министър на транспорта, информационните технологии и съобщения, ведно с клакьора Румен Крумов, под диктовката на недъгавия Людмил Лазаров- изп.директор на "О Кей Супертранс", със съдействието на една част  корумпирани журналисти от водещи медии за пореден път се изгавриха с нас и ни отредиха ролята на "изметта на Обществото". НФТВБ е убедена, че огромна част от Вас въобще не знае за какво иде реч. НФТВБ Ви уведомява, че следващата седмица Народното събрание ще гласува на второ четене, предлаганите от Министъра на ТИТС изменения и допълнения на Закон за автомобилните превози / ЗАП/. Ще допуснем ли за пореден път тази гавра с нас???

 

 
ТАКСИТАТА- ОПИТНО ЗАЙЧЕ ИЛИ ПИ АР???
                            УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ ТАКСИМЕТРОВИ ПРЕВОЗВАЧИ И ВОДАЧИ,
КАКВО СМЕ НИЕ??? Докога ще бъдем заложници на корумпирани Министри и вносители и търговци на автомобили??? Защо допускаме в продължение на 10 години да се гаврят с нас десетина жалки корумпирани журналисти и субекти набедени за Министри на ТИТС? Докога ще търпим от наше име да се изявяват предатели-клакьори като Румен Крумов и Спас Атанасов? Докога ще търпим търговци на автомобили да определят правилата по които да извършваме таксиметров превоз на пътници с леки автомобили? Докога ще търпим водещи медии да манипулират Обществото? Докога ще търпим нашите водачи да бъдат унижавани?
                   
                      СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 
КРАЯТ НА ТАКСИТАТА НАБЛИЖАВА

                             УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ ТАКСИМЕТРОВИ ВОДАЧИ,

през тази седмица се очаква "народните представители от ГЕРБ" да гласуват унищожението на таксиметровите водачи. По предложение на  "ЗАВИСИМИЯ, НАБЕДЕН" за Министър на транспорта, информационните технологии и съобщения "неадекватен клоун", депутатите ще гласуват на второ четене предложенията за изменение и допълнение на Закон за автомобилните превози. НФТВБ нееднократно предупреждава цялото общество, включително и "зависимите журналисти" от водещите медии, че с налаганите в последните месеци манипулации, целящи да отвлекат общественото внимание от реалните проблеми в дейността "таксиметров превоз на пътници с леки автомобили", нищо добро не очаква таксиметровите водачи и респективно потребителите на таксиметрова услуга. В предлаганите от лакея на "О КЕЙ СУПЕРТРАНС" АД  промени в ЗАП, НФТВБ предупреждава, че:

                     1. "Министъра" на ТИТС си делигира права да решава кой да остане на пазара, и кой да бъде отстранен. Така предлаганите текстове от чл.96 до 107 целят, контролните органи да налагат глоби до 20 000 лв., да отнемат регистрационните талони на автомобилите, да снемат регистрационните табели и да "посочват платен паркинг за 6 месеца", на който ще домува автомобила, като разходите по домуване са за сметка на водача!!!!!!!!!!  

                      2. "Министъра" на ТИТС ще продължи да обслужва интересите на "сивия сектор" и ще отстранява от пазара и малкото останали коректни данъкоплатци в бранша.

                      3. "Министъра" на ТИТС ще даде началото на "Гражданска война",  която не е ясно кога и как ще приключи.  

        ЩЕ ДОПУСНЕМ ЛИ ТАЗИ АДМИНИСТРАЦИЯ ДА ПРОДЪЛЖИ ДА СЕ ГАВРИ С НАС??? 

                       

 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 Следваща > Последна >>

Вход за таксита


Забравена парола

Търсене

Такси форум

Посетители

Синдикация