Такси Федерация Такси новини Блог КРАЯТ НА ТАКСИТАТА НАБЛИЖАВА

Домейна се продава!

Домейна nftvb.com се продава! За контакти: тел. 0898615736

Безплатно

Такси
такси портал

Translation

Такси брояч

КРАЯТ НА ТАКСИТАТА НАБЛИЖАВА Печат Е-мейл
06 декември 2010

                             УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ ТАКСИМЕТРОВИ ВОДАЧИ,

през тази седмица се очаква "народните представители от ГЕРБ" да гласуват унищожението на таксиметровите водачи. По предложение на  "ЗАВИСИМИЯ, НАБЕДЕН" за Министър на транспорта, информационните технологии и съобщения "неадекватен клоун", депутатите ще гласуват на второ четене предложенията за изменение и допълнение на Закон за автомобилните превози. НФТВБ нееднократно предупреждава цялото общество, включително и "зависимите журналисти" от водещите медии, че с налаганите в последните месеци манипулации, целящи да отвлекат общественото внимание от реалните проблеми в дейността "таксиметров превоз на пътници с леки автомобили", нищо добро не очаква таксиметровите водачи и респективно потребителите на таксиметрова услуга. В предлаганите от лакея на "О КЕЙ СУПЕРТРАНС" АД  промени в ЗАП, НФТВБ предупреждава, че:

                     1. "Министъра" на ТИТС си делигира права да решава кой да остане на пазара, и кой да бъде отстранен. Така предлаганите текстове от чл.96 до 107 целят, контролните органи да налагат глоби до 20 000 лв., да отнемат регистрационните талони на автомобилите, да снемат регистрационните табели и да "посочват платен паркинг за 6 месеца", на който ще домува автомобила, като разходите по домуване са за сметка на водача!!!!!!!!!!  

                      2. "Министъра" на ТИТС ще продължи да обслужва интересите на "сивия сектор" и ще отстранява от пазара и малкото останали коректни данъкоплатци в бранша.

                      3. "Министъра" на ТИТС ще даде началото на "Гражданска война",  която не е ясно кога и как ще приключи.  

        ЩЕ ДОПУСНЕМ ЛИ ТАЗИ АДМИНИСТРАЦИЯ ДА ПРОДЪЛЖИ ДА СЕ ГАВРИ С НАС??? 

                       

 
< Предишна   Следваща >