Такси Федерация

Домейна се продава!

Домейна nftvb.com се продава! За контакти: тел. 0898615736

Безплатно

Такси
такси портал

Translation

Такси брояч

Честита Коледа и весело посрещане на Новата година
 
Предлагани от ИА АА промени в ЗАП
 
Предложение за изменение на Закона за автомобилните превози
 
Има ли корупция и конфликт на интереси в таксиметровия превоз на пътници с леки автомобили?
    Има ли корупция и конфликт на интереси в таксиметровия превоз на пътници с леки автомобили? Как Изпълнителна агенция " Автомобилна администрация " ще се бори със сивата икономика в таксиметровите превози, при условие, че в продължение на 10 години сивата икономика съществува благодарение единствено на ИА "Автомобилна администрация", която е нейния създател, хранител и защитник? 
 
Въпроси към Министъра на транспорта

            Въпроси към Министъра на транспорта г-н Мутафчиев по повод организирана и проведена тайна среща на 18.02.2009г. в Министерство на транспорта, с неизвестна цел и поради неизвестни причини         

         Какво решиха на тайна среща организирана от Министъра на транспорта и Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация" представителите на НАП, Икономическа полиция, Прокуратура, Министерство на труда и социалната политика и основните виновници за трагичното състояние на таксиметровите водачи в страната начело с Румен Крумов?

         Ще бъдат ли преустановени започналите проверки във Варна и останалите градове  на страната след проведената тайна среща организирана от Кръстника?

         Ще бъдат ли измамени таксиметровите водачи в страната да се регистрират като еднолични търговци, за да им бъде отнето имуществото, само и единствено назначените от Министъра на транспорта "ПРЕВОЗВАЧИ" да продължат да извършват финансови престъпления в особено големи размери?

         Не се ли пораждат особени съмнения за наличието на конфликт на интереси на Министъра на транспорта и чиновниците от Изпълнителна агенция "автомобилна администрация" в таксиметровата дейност с леки автомобили?

       Така наречените "Превозвачи" ли са основните спонсори на управляващите, за да не се отнасят Законите за тях и да им се предоставят офшорни зони в България?

          Счита ли Министъра на транспорта, че проблемите на таксиметровия бранш следва да бъдат решавани със субекти, нямащи нищо общо с таксиметровата дейност?  

         20.02.2009г.                     С уважение: Яне Янков

          гр.София                         Председател НФТВБ

 

 

 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 Следваща > Последна >>

Вход за таксита


Забравена парола

Търсене

Такси форум

Посетители

Синдикация